Aktivitetskalender for Byrumslabyrinten

Denne kalender er oprettet for løbende at vise, hvad der sker omkring byrumslabyrinten fra maj til september 2018. Følg kalenderen, der kan hele tiden komme nye arrangementer til.

Hvis du vil annoncere et arrangement, så send en mail til preben.gajhede@mail.dk med oplysning om arrangementets art, dato og tidspunkt.

 

 

aug
21
tirs
Børnearrangement Bibliotekspladsen
aug 21 kl. 10:00 – 12:00

Biblioteket og Det gode Børneliv planlægger et arrangement for mindre børn. Så snart indholdet er kendt vil det blive beskrevet her.

sep
1
lør
Biblioteket er åbent med personale Bibliotekspladsen
sep 1 kl. 10:00 – 14:00
Biblioteket er åbent med personale @ Bibliotekspladsen

I forbindelse med byfesten og i tilknytning til byrumslabyrinten holder biblioteket ekstraordinært åbent med personale.

Bibliotekspersonalet hjælper gerne med udlån af aktivitetskasser og er også til rådighed for at oprette nye lånere. Eksemplevis kan det være en god idé, at børn og unge bliver oprettet som lånere, så de blandt andet kan få adgang til aktivitetskasserne, når biblioteket ikke er betjent. Medbring det gule sundhedskort.  For at kunne oprette børn under 14 år som lånere, skal en forældre eller værge være med. Læs i øvrigt om, hvordan man bliver låner her.

Bibliotekets personale har også denne dag et særarrangement, der i anledning af byfesten er udformet som en bogbar!

Kom og kæmp mod en rollespiller Bibliotekspladsen
sep 1 kl. 10:00 – 14:00

Rollespilgruppen Jyderup Live vil være på bibliotekspladsen og vil udfordre alle børn og unge til kamp omkring byrumslabyrinten. Sværdkæmperne medbringer våben, som kan lånes.

 

 

 

Lukket for kommentarer.